Problem med uppdatering av MyClub

Publicerad 2022-09-22 15:04
Vi upplever för tillfället problem med mina sidor på MyClub på grund av en uppdatering.

Vi har nu problem med filarkivet då det inte visas i sin helhet under mina sidor.

Det är även problem för de som byter mellan mina sidor och sektionsinloggning.

För filarkivet har vi ingen lösning i dagsläget annat än n får be er sektionsadministratör att ta fram det ni letar efter.

För inloggning sektion, logga ut från mina sidor och gå in via er sparade länk eller via inloggning från hemsida så finns valet för sektion.

Nedan finns info från MyClub.

App och mina sidor

Nu är det äntligen dags för att släppa ut vår app!

Appen kommer i första versionen helt att ersätta Mina sidor och kan laddas hem både i App Store och i Google Play. Den kommer även finnas på webben och fungera för alla som inte ville ladda hem appen eller vill jobba via datorn.

Vi planerar att genomföra uppdateringen måndagen den 19:e september. Då ersätts mina sidor med det nya men vår app kommer att bli nedladdningsbar först någon/några veckor efter detta.

Alla funktioner som finns på dagens mina sidor kommer att finnas på nya mina sidor. En sak som förändras är att de föräldrar som har flera barn i en förening kan se alla barn samtidigt i samma vy om man vill. Man behöver inte hoppa mellan ett barn i taget.

Ledare/Gruppadministratörer kommer inte till en början påverkas då denna version som går ut nu endast ersätter Mina sidor. Vi planerar att lite senare i höst släppa ut versionen där gruppadministratörer kan logga in och hantera sina lag.


Skapad: 2022-09-09Stäng

Olästa meddelanden från MyClub

Kjell Birnbach
Md 2022 3 fmck journalen framsida
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub