Medlemsansökning till FMCK Eksjö

Eftersom denna hemsida är under uppbyggnad så finns det just nu inget formulär för medlemsansökan. Så vi önskar få den via mail till info@fmckeksjo.se istället. I mailet skall framgå vad ni är intresserade av:

Mc-ordonnans

CMR

Enduro

Ungdom

Sedan anger du även dina kontaktuppgifter: komplett adress, personnummer, mobilnr och mailadress.

Varmt välkommen med er medlemsökan!

FMCK Eksjö 50 år!

2024 fyller FMCK Eksjö 50 år och det skall vi fira inom kåren. Styrelsen återkommer med mer information under året med datum och liknande när det är tänkt att fira detta.

/Styrelsen

DAGS FÖR TIDSTRÄNING!

Lördagen den 14 oktober så kör vi tidsträning (endast för egna medlemmar) på Blåsippebanan hos Bodafors MK mellan 10.00-14.00.

Mer information kommer!

Om du har några frågor kontakta Mattias Jonestad.

Väl mött!


/Styrelsen

Ränneslättsloppet 2023

Den 9/8-23 har det gått ut ett mail till samtliga medlemmar i FMCK Eksjö tillsammans med funktionärslistan inför vår kommande tävling i Eksjö. VÄNLIGEN LÄS DETTA ALLA MEDLEMMAR!

Funktionärslistan finns även att läsa i filarkivet i My Club när du är inloggad som medlem på vår sida.

Det kommer att vara en del förberedelser inför årets tävling, lördagen den 9/9 genomförs "pinnalördagen". Tyvärr kommer vi inte få sätta ut käppar, pilar mm utand detta måste göras dagen innan tävling på fredag den 22/9. Så på pinnalördagen ägnar vi oss åt banan, med stenplockning, röja sly och grenar mm.

Vi kommer ha tillgång till fältet från och med kl 12.30 fredagen den 22/9 och det innebär att vi måste vara väl förberedda för att arbetet ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Så vi behöver alla händer och fötter som vi alla har, så vi även i år genomför en fin tävling tillsammans med SMK Eksjö.


/Styrelsen

Md framsida 23 2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub