... och nu är månadsmötena på paus igen...

10 nov, 2020
Med de nya direktiven får vi tyvärr lägga månadsmötena på paus, men är inte så mycket på gång heller iom rådande situation. Ta hand om er!

Nu är månadsmötena igång igen!

27 sep, 2020
Som vanligt första helgfria tisdagen i månaden kl.19 i Lokalen

Inget månadsmöte 2/6

1 jun, 2020
Det som ska meddelas är att det körs enduro i Nackhälle och landsväg på nationaldagen enligt traditionerna! Om du inte mår bra stannar du hemma och vi håller såklart avstånd till varandra under aktiviteterna. Se facebookgruppen (https://www.facebook.com/groups/134801309957470/) för mer information, eller maila fmck.varberg@gmail.com om du har frågor. Mvh styrelsen FMCK Varberg

Inget månadsmöte imorgon 5/5

4 maj, 2020
Då det inte är något speciellt som måste tas upp så har vi inget månadsmöte imorgon 5/5. Ta hand om er!
Här visas nyheter.

FMCK har i över 90 år stöttat samhället genom att utbilda mc-ordonnanser till Hemvärnet. FMCK Varberg är Hallands enda kår och har som huvudsakliga uppgift att rekrytera och utbilda mc-ordonnanser till 45e hemvärnsbataljonen i Halmstad. Men vi är mycket mer än bara det gröna! Merparten av våra medlemmar är engagerade i andra delar av vår verksamhet, så som till exempel enduro och landsvägskörning.

Den första helgfria tisdagen i månaden så har vi månadsmöte i vår lokal på Tingsgatan 16 i Varberg och alla nyfikna är välkomna att titta förbi!

Md cmr annons fmck journalen 3 4.2020
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub