Enduro2

FMCK Umeå

FMCK Umeå är en frivillig försvarsorganisation som rekryterar och utbildar MC-ordonnanser till hemvärnet. Vi bedriver även enduro och trialverksamhet vid vår anläggning på Kalvberget.

Vi har fyra träningstillfällen per vecka under sommarsäsongen för både Trial och Enduro och vintertid har vi ett samarbete med UAK där man kan, mot en avgift träna på deras banan på Bussjö. Vi vill bli så tillgängliga som möjligt och jobbar hela tiden för att både yngre och äldre medlemmar ska känna att dem kan hålla på med dessa typer av verksamhet och känna en gemenskap i vår kår.

Läs mer här på hemsidan om vad vi gör och hur du kommer i kontakt med oss

Banorna öppna för säsongen

24 maj, 2023
Tack till alla som hjälpte till på vår arbetsdag i lördags, Endurobanan och trialområdet är nu från och med den 21/5 öppen. Se pilar för aktuell åkriktning på endurobanan.

OBS - Nytt datum IGEN för arbetsdag!

12 maj, 2023
Vägen till depån är fortfarande oframkomlig så vi behöver vi flytta fram arbetsdagen till Lördagen den 20 Maj. I övrigt gäller samma info, se föregående nyhet.

OBS - Nytt datum för arbetsdag!

28 apr, 2023
Pga oframkomlig väg så behöver vi flytta fram arbetsdagen från 1 Maj till Lördagen den 13 Maj. I övrigt gäller samma info, se föregående nyhet.

Arbetsdag 2023-05-01

18 apr, 2023
​Måndag 1 maj har vi arbetsdag på Kalvberget. Tillsammans städar vi upp, fixar till och förbereder inför säsongens aktiviteter. Det finns många arbetsuppgifter så kom och hjälp till. Läs mer

Nya Riksstyrelsen

4 maj, 2023
Efter en lyckad riksstämmohelg 21-23 april i Trollhättan presenterar vi här... Läs mer

FMCK Presenterar

16 apr, 2023
Sm square logo jeet kundo
Spelar fredag och lördag kväll Jeet Kune Do består av Uffe Andersson, Tommy Scalisi Svensson Jerker Nilsson och Marko Kallunki Läs mer

FMCK Journalens vårnummer ute nu!

6 apr, 2023
Sm square 2023.1 fmck journalen framsida
Redaktionen önskar dig en fin påskhelg med det senaste numret av FMCK Journalen Läs mer
Här visas nyheter.
Fmck omslag 1 23 speglad
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub