Enduro2

FMCK Umeå

FMCK Umeå är en frivillig försvarsorganisation som rekryterar och utbildar MC-ordonnanser till hemvärnet. Vi bedriver även enduro och trialverksamhet vid vår anläggning på Kalvberget.

Vi har fyra träningstillfällen per vecka under sommarsäsongen för både Trial och Enduro och vintertid har vi ett samarbete med UAK där man kan, mot en avgift träna på deras banan på Bussjö. Vi vill bli så tillgängliga som möjligt och jobbar hela tiden för att både yngre och äldre medlemmar ska känna att dem kan hålla på med dessa typer av verksamhet och känna en gemenskap i vår kår.

Läs mer här på hemsidan om vad vi gör och hur du kommer i kontakt med oss

Säsongsavslutning 14/10

19 sep, 2023
Lördag den 14 Oktober kl. 10-14 samlas vi i depån på Kalvberget för en säsongsavslutning. Vi bjuder på dricka/kaffe/fika. Tanken är umgås, plocka undan till lite inför vintern. Så boka in denna lördagen så ses vi. Mvh styrelse FMCK Umeå.

Banorna öppna för säsongen

24 maj, 2023
Tack till alla som hjälpte till på vår arbetsdag i lördags, Endurobanan och trialområdet är nu från och med den 21/5 öppen. Se pilar för aktuell åkriktning på endurobanan.

OBS - Nytt datum IGEN för arbetsdag!

12 maj, 2023
Vägen till depån är fortfarande oframkomlig så vi behöver vi flytta fram arbetsdagen till Lördagen den 20 Maj. I övrigt gäller samma info, se föregående nyhet.

RÄTTELSE

7 dec, 2023
I senaste numret av Journalen (nr 4 -23) står att Magnus Kallebäck tackar nej till omval som lekmanna-revisor, detta stämmer inte utan han har tackat ja till omval.

Nytt nummer av Journalen ute nu!

7 dec, 2023
Sm square framsida 2023.4
Årets sista upplaga av Journalen finns ute nu. Vi tipsar om julklappar, följer med hedersledamöterna på utflykt och har testat Jawa RVM 500. Läs hela tidningen här! Läs mer

Reservdelskatalog MC258 ä4

24 nov, 2023
Nya reservdelskatalogen kommer i två delar Läs mer

Anmälan till 2024 års kurser

17 nov, 2023
Sm square anm lan  ppen gk vinter
Anmälan till vinterkurserna är öppen Läs mer
Här visas nyheter.
Md framsida 2023.4
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub