Enduro2

FMCK Umeå

FMCK Umeå är en frivillig försvarsorganisation som rekryterar och utbildar MC-ordonnanser till hemvärnet. Vi bedriver även enduro och trialverksamhet vid vår anläggning på Kalvberget.

Vi har fyra träningstillfällen per vecka under sommarsäsongen för både Trial och Enduro och vintertid har vi ett samarbete med UAK där man kan, mot en avgift träna på deras banan på Bussjö. Vi vill bli så tillgängliga som möjligt och jobbar hela tiden för att både yngre och äldre medlemmar ska känna att dem kan hålla på med dessa typer av verksamhet och känna en gemenskap i vår kår.

Läs mer här på hemsidan om vad vi gör och hur du kommer i kontakt med oss

Säsongsavslutning 14/10

19 sep, 2023
Lördag den 14 Oktober kl. 10-14 samlas vi i depån på Kalvberget för en säsongsavslutning. Vi bjuder på dricka/kaffe/fika. Tanken är umgås, plocka undan till lite inför vintern. Så boka in denna lördagen så ses vi. Mvh styrelse FMCK Umeå.

Banorna öppna för säsongen

24 maj, 2023
Tack till alla som hjälpte till på vår arbetsdag i lördags, Endurobanan och trialområdet är nu från och med den 21/5 öppen. Se pilar för aktuell åkriktning på endurobanan.

OBS - Nytt datum IGEN för arbetsdag!

12 maj, 2023
Vägen till depån är fortfarande oframkomlig så vi behöver vi flytta fram arbetsdagen till Lördagen den 20 Maj. I övrigt gäller samma info, se föregående nyhet.

Reservdelskatalog MC258 ä4

24 nov, 2023
Nya reservdelskatalogen kommer i två delar Läs mer

Anmälan till 2024 års kurser

17 nov, 2023
Sm square anm lan  ppen gk vinter
Anmälan till vinterkurserna är öppen Läs mer

Nytt nummer av Journalen ute nu!

9 okt, 2023
Sm square framsida 23 3
I det nya numret av Journalen kan du bland annat läsa rapporter från våra utbildningar, konkreta tips på hemberedskap och vad våra testförare tyckte om Yamaha T7 World Raid! Läs mer
Här visas nyheter.
Md framsida 23 3
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub