Enduro2

Om Trial

Trial är en unik sport där konsten är att behärska motorcykeln till fullo. Förarens utmaning är att ta sig igenom ett sektionsavsnitt utan att ta stöd med fötterna. Trial är engelska och betyder försök. I FMCK Umeå utövar vi sporten utomhus mellan vår och höst.

Området vi förfogar över ligger söder om depån och har ett stigsystem mellan olika områden där vi byggt sektioner över åren.

Träningsverksamhet

Vi bedriver ingen organiserad träning med en utsedd tränare utan övar istället i mindre grupper uppdelat efter erfarenhet där vi lär av varandra. Läs mer under Träning om vad som gäller för att vara med.

Tävlingsverksamhet

Varje år arrangerar vi minst en deltävling i Norrlandscupen i trial och många av våra medlemar deltar i cupens tävlingar. Följ länken till vänster för att komma till cupens sida där bland annat resultat och tävlingskalender finns.

Prova Trial?

Vill du veta mer om Trial så är du välkommen att komma på provkörning eller kontakta oss via mail eller telefon. Provkörningar annonseras här på hemsidan och på vår Facebooksida i början av säsongen.
Vid frågor så kontakta Jonas Aronsson via mail eller telefon: 070-3000979

Md sk rmbild 2024 03 25 130352
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub