Enduro2

Om Enduro

Enduro betyder uthållighet och går ut på att tillryggalägga flest antal varv på en given tid i svår terräng. Enduro är den av motorcykelsportens grenar som i Sverige har flest utövare, från motionsåkare till yppersta elit.
Tävlingsformen för enduro innebär att de tävlande kör en pilad bana i terrängen eller på sämre vägar och stigar.

Området vi förfogar över ligger öster om depån och utgör en ungefär 10km lång enduroslinga med en svårighet som varierar mellan grusväg, smal stig, sten, hällar och sand. Det finns även en lättare slinga som är ca 5.6km lång. Utöver det finns även en kortare juniorslinga (stig) i anslutning till depån.

Träningsverksamhet

Vi bedriver ingen organiserad träning med en utsedd tränare. Läs mer under Enduro-Träning om vad som gäller för att vara med.

Tävlingsverksamhet

Varje år arrangerar vi en deltävling i Norrcupen i Enduro och många av våra medlemmar deltar i cupens tävlingar. I menyn ovan finns en länken för att komma till cupens sida där bland annat resultat och tävlingskalender finns.

Prova Enduro?

Vill du veta mer om Enduro så är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. Kontakta x.y via mail eller på telefonnummer xyz

Md sk rmbild 2024 03 25 130352
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub