Enduro2

Julhälsning från FMCK Umeå

Publicerad 2022-12-23 10:03
Mctomte
Från FMCK Umeås styrelse skulle jag vilja passa på att tacka för det gångna året.

Det här året har präglats av stor oro i världen och i vår närhet. Det är hemskt att de mänskliga rättigheterna inte efterlevs och civila människor får lida. Det finns mycket att vara glad över och värna om i Sverige, så som demokrati och yttrandefrihet men det kräver att vi alla tar ansvar.

Intresset för FMCK Umeå har ökat även i år och jag ser glädjande att det kommer nya ordonnanser till vår kår och ut till förbandet i hemvärnet.

Verksamheten har kommit i gång igen efter pandemin, vilket känns väldigt roligt. Vi genomförde både en endurotävling och trialtävling under säsongen. Ordonnanserna har kunnat vara med på hemvärnsövningarna. Förhoppningsvis kommer vi att kunna ha än mer verksamhet 2023.

*Save the date*

Årsmötet är planerat till lördagen den 18 februari 2023 och jag skulle vilja att ni bokar av den eftermiddagen och kvällen. Vår tanke är att vi ska ha Årsmötet först och sedan en middag tillsammans. Jag återkommer med mer information i kallelsen för Årsmötet.

Med det sagt så vill jag önska er alla en Fridsam Jul och ett Gott Nytt År. Ta det lugnt på vägarna och var rädda om varandra.

Kårchef

Tomas Björk


Tomas Björk
Md 2022 4 fmck journalen framsida
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub