Enduro2

FMCK årsmöte

Publicerad 2023-01-30 13:29
FMCK årsmöte - Hur vill DU att FMCK Umeå ska fungera och utvecklas? Tisdag den 14 februari träffas våra medlemmar på Garnisonens mäss, i källaren under Restaurang Vildmannen, kl 18:30 vi bjuder på fika.

Vi kommer först att hålla årsmöte där en ny styrelse för kommande år ska utses. Årsmöteshandlingarna delas ut på mötet. Om du vill lämna en motion till Årsmötet så ska du e-posta den till t_258@live.se före den 4/2.

Därefter ska vi tillsammans i de olika sektionerna – Enduro, Trial och Ordonnans ta fram tankar, idéer och planer för hur vi vill att det ska fungera i vår förening och hur vi kan utvecklas på kort och lång sikt. Vilka aktiviteter ska vi försöka ordna? Hur kan depåområdet fortsätta att utvecklas nu när vi har samlat all verksamhet dit? Hur många tävlingar kan/vill vi arrangera? Hur får vi funktionärer till våra tävlingar? Hur kan vi locka fler till vår förening? Det finns många frågor att ta tag i.

Därför är det viktigt att just du kommer och säger vad du tycker.

Till sist vill vi påminna om Medlemsavgiften för 2023. Medlemskapet kostar 300 kronor samt 100 kronor för ytterligare familjemedlem på samma adress. Se här för instruktioner om hur du betalar:

Med vänliga motorcykelhälsningar / FMCK Umeås styrelse

Md 2022 4 fmck journalen framsida
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub