Nu är hösten här

Publicerad 2021-09-07 19:12
Pexels johannes plenio 1114896
Photo by Johannes Plenio from Pexels
Nu drar höstterminen i gång och kalendern börjar fyllas på så det gäller att hänga på.

Hej

Nu drar höstterminen i gång och kalendern börjar fyllas på så det gäller att hänga på.

Vi tänker ha en arbetshelg 18 - 19/9 på Endurospåret Sågmon, Uddevalla Cramo ställer upp med maskiner för att underlätta arbetet.

Gäller att vi blir några som kan handarbete runt spåret vi kommer samlas vid skjutfältsexpeditionen och där har vi tillgång till baracken och fixar käk.

Det går ut kallelse via kalendern till alla.

Vi har varit ute i Skredsvik och rekat för vårt nya spår ute på övningsområdet och väntar nu på okej från chefen för Bohusdalgruppen så har vi en del arbete med röjning och pilning där med.

Vi kommer om ett till två år att flytta ut till Skredsviksbasen men spåret på Sågmon kommer finnas kvar även i fortsättningen.

Vi fortsätter vårt samarbete med BMK och FMCK Bohusdal medlemmar kör hos dem som ni är BMK medlem lika gäller för BMK medlemmar fungerar inte detta kontaktar man kårchefen Kjell Birnbach.

Vi har under året hjälpt BMK vid 3 tävlingar med funktionärer samt att FMCK Varberg deltagit en gång det ger lite mer klirr i kassan för kommande utgifter.

Veteran MC på Backamo är bokat även detta år 2 - 3/10, till detta behövs funktionärer och då de flesta ordonnanser är på övning ber vi om hjälp från alla medlemmar.

Som vanligt frågar vi även kårerna runt oss Gbg brukar delta så vi får hoppas att de kan detta i år med.

På Backamo har vi hand om parkering depå samt föråkare och uppsamlare mellan heaten mat ingår samt övernattning om man behöver.

Vi har fått ställa in planen på KM då deltagandet är för lågt.

Vi kommer under hösten köra lite grusturer och de är inte bara till för de gröna alla som vill vara med och får köra på väg kan delta.

Som medlem har ni rabatt hos Speed Equipment se ert medlemskort, ni ska även uppdatera era kontaktuppgifter på Mina sidor MyClub. Har ni inte lyckats starta konto kontakta support@fmck.se så hjälper de till.

Kjell Birnbach
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub