Presentation Anna Gunnarsson FMCK Linköping föreslagen till AO8 och AO9

Mitt namn är Anna Gunnarsson. Jag är 50 år och anmäler mig härmed som intresserad av att jobba med utbildningsfrågor och andra frågor kring CMR i FMCK Riks.

Jag blev medlem i FMCK Linköping våren 2022 då jag hade fått nys om CMR-utbildningen och gick den i maj samma år. Jag gick även utbildningen till CMR-instruktör i november samma år.

Jag kommer från en familj där vi tillsammans alltid kört mycket mc. Jag tog mitt körkort när jag var 18 år och har aldrig varit utan MC. Mina cyklar nu är en Yamaha R6 samt en Ducati Supersport 950. Jag har hela tiden varit medlem i SMC och var i min ungdom aktiv i SMC Västra Götaland samt i den MC-klubb vi hade – Feelings MC. Där var jag kassör ett tag men även ordförande.

Innan barnen körde jag väldigt mycket MC. Jag har bla varit på ett antal olika FIM-rallyn runt om i Europa samt på diverse träffar mm på andra ställen. Jag tog MC'n vart jag än skulle och har kört många mil.

Under barnens uppväxt fick mc-åkningen av tidsmässiga skäl minska men sedan ett par år tillbaka har antalet mil per år bara ökat igen. Jag har ett tag nu också funderat på hur jag skulle kunna engagera mig i något som hör ihop med mitt MC-intresse och var först inne på att söka upp SMC igen. Sedan dök CMR upp vilket är väldigt intressant.

Jag har alltid engagerat mig i olika saker. Det har varit föreningar, klassförälder, bostadsrättsförening, olika saker på jobbet utöver min arbetsroll mm och tycker det är roligt.

I det civila jobbar jag sedan 3 år tillbaka som Purchasing Buyer Specialist. Innan det var jag Supply Chain Manager på ett annat företag i 6 år.

Jag bor i Västervik och har 2 döttrar varav den äldsta flyttat hemifrån och den yngsta kommer efter studenten i vår att göra lumpen nu i höst.

Det som gör mig lämplig som kandidat är mitt starka mc-intresse och min vilja att engagera mig aktivt i den civila delen av FMCK. Jag har fått upp ögonen för CMR och det intresserar mig starkt.

Hör av er om det är något mer ni vill veta.

Mvh

Anna Gunnarsson

Md anna gunnarsson
Anna Gunnarsson
Md 2022 4 fmck journalen framsida
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub