Stefan Lundin

God dag.

Stefan Lundin 54 år har anmält mej som intresserad av att jobba med ungdomsfrågor i riksstyrelse.

Jag har ett förflutet inom FMCK sedan tidigt -80 tal då jag tog mitt mc körkort i Västerås kåren. Var aktiv under den tiden något år. Sedan kom skola och arbete i vägen. Har under många år varit ungdomsledare i den lokala slalomklubben samt jobbat under några säsonger som skidlärare i fjällen. Har kört mc sedan 8-års ålder nu kör jag runt på en BMW gs 1200 har haft både racer. Enduro samt adventure hojar genom livet.

Vid den stora branden i Västmanland 2014 så beslutade jag mej att åter gå med i det gröna. Vilket jag inte ångrat. Sammanhållning å vänskap samt intressant å lärorikt. Vad gör mej till en lämplig kandidat tror jag är att jag har inga egna patenterade idéer men jag verkar för samarbete. Jag tror och hoppas att ute på kårerna finns det mycket kunskap. Tror på laget före jaget. Samt att nu kommer den civila delen in i FMCK. Där tror jag det är viktigt att "fånga" upp ungdomarna i relativt tidig ålder.

I det civila jobbar jag i dagsläget mest med logistik runt performance art. Ett finare ord för teater, musik, en viss del cirkus. Har 3 utflugna barn samt ett barnbarn samt en sambo. Bor i Norberg i norra Västmanland.

Är även CMR- instruktör.

Med vänlig hälsning

Stefan Lundin

Md stefan lundin profil
Stefan Lundin
Md 2022.2 fmck journalen boxshot
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub