Suzanne Zottermann

Som 16-åring byttes hästarna till motorcyklar. Jag fräste omkring, året runt på bygden på min Honda 125 Twin med kompisen bakpå på vådliga färder.

Samma dag jag blev 18 hoppade jag på min CB500 och med samma kompis bakpå åkte vi på mc-träff. Sen har livet kretsat kring motorcyklar och jag hade varit en helt annan människa idag om inte motorcyklar funnits i mitt liv.

I mitten av nittiotalet hittade jag FMCK och var kårchef under ungefär sex år. Sedan 1998 har jag varit FMCK-instruktör och 2016 blev jag mc-instruktör. Det är så roligt att jobba som instruktör och kurschef, det får mig att växa lite varje gång. Jag blir glad av att se när elever "fattar det" och utvecklas under en kurs. Jag funderar på hur jag som instruktör, bättre ska få elever att utvecklas och gilla det här lika mycket som jag.

Sen 2019 har jag varit med i Arbetsgrupp Utbildning (AGU) och bl.a. jobbar jag med att försöka förenkla att vara kurschef. Jag kommer fortsätta att jobba för att det ska bli mer lockande att vara både kurschef och instruktör vare sig jag väljs in i Riksstyrelsen eller inte. För det är ju det som är det fina med en förening. Man behöver inte sitta i RS för att kunna bidra till organisationens utveckling.

Tack för nomineringen för val till RS.

Md fmck journalen nr1.2021 framsida
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub